Frederiek Draycott, Management 

Als oprichter en chief visionair, is Frederiek de drijvende kracht achter Airvent. Zijn passie en motivatie komen uit de groei en innovatie van Airvent.

 frederiek@airvent.be

Sven Braem, Management

Sven gaat geen uitdaging uit de weg. Met zijn meerjarige ervaring en technische kennis in de HVAC, heeft Sven het bedrijf geholpen om te komen waar het nu voor staat. Sven zet mee de koers uit van Airvent.

 sven@airvent.be

 +32 473 39 65 56

Annick Gelaude, HR & Finance

Annick houdt de vinger aan de pols als het gaat om de financiën. Zij controleert de in- & uitgaven van het bedrijf. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de HR.

 annick@airvent.be

 

Kevin De Fraeye, Sales

Met een passie voor het begrijpen van klantbehoeften en het bieden van waarde, brengt deze expert een mix van expertise en enthousiasme mee naar de tafel. 

 kevin@airvent.be

 +32 484 61 72 16Koen Coppens, Production Officer

Geen werkstuk of tekening is hem onbekend. Met gedreven passie stuurt hij de productie en handhaaft hij de kwaliteit van onze producten. De goede reputatie en kwaliteit van onze producten hebben we dan ook te danken aan hem.

 koen@airvent.be


Michaël Crevits, Marketing

Duidelijke communicatie en informatie, dit zowel intern als extern, online en offline, zullen het voor u en ons makkelijker maken om aan uw noden en wensen te voldoen. 

 michael@airvent.be 

Jean-Paul Maenhout, Logistiek

Maak kennis met onze logistieke expert, de spil in onze efficiënte supply chain. Met scherp inzicht leidt deze professional transport en distributie, inspireert het team naar innovatie en versterkt onze positie in een dynamische markt. 

 jeanpaul@airvent.be


Junior, Warehouse

Onze magazijnier, de drijvende kracht achter onze opslag. Hij zorgt voor een vlot verlopend magazijnproces, van ontvangst tot verzending.

 logistiek@airvent.be