Frederiek Draycott, Management 

Als oprichter en chief visionair, is Frederiek de drijvende kracht achter Airvent. Zijn passie en motivatie komen uit de groei en innovatie van Airvent.

 frederiek@airvent.be

Sven Braem, Management

Sven gaat geen uitdaging uit de weg. Met zijn meerjarige ervaring en technische kennis in de HVAC, heeft Sven het bedrijf geholpen om te komen waar het nu voor staat. Sven zet mee de koers uit van Airvent.

 sven@airvent.be

 +32 473 39 65 56


Annick Gelaude, HR & Finance

Annick houdt de vinger aan de pols als het gaat om de financiën. Zij controleert de in- & uitgaven van het bedrijf. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de HR.

 annick@airvent.beKoen Coppens, Production Officer

Geen werkstuk of tekening is hem onbekend. Met gedreven passie stuurt hij de productie en handhaaft hij de kwaliteit van onze producten. De goede reputatie en kwaliteit van onze producten hebben we dan ook te danken aan hem.

 koen@airvent.be


Sven Braem, Sales

Aanvankelijk het Airvent team komen versterken in de verkoop, heeft Sven deze passie nooit verloren. Naast het dagelijks bestuur van Airvent, spendeert hij zijn tijd aan klantenservice en verkoop.

 sven@airvent.be

 +32 473 39 65 56


Jo Herpoele, Sales

 jo@airvent.be

 +32 489 30 07 26


Michaël Crevits, Logistics & Marketing

Duidelijke communicatie en informatie, dit zowel intern als extern, online en offline, zullen het voor u en ons makkelijker maken om aan uw noden en wensen te voldoen.

 michael@airvent.be

 +32 485 73 03 90

Junior, Warehouse

 logistiek@airvent.be