Over Airvent

Airvent is een gevestigde waarde in de HVAC wereld. Opgericht in 2001 door dhr. Frederiek Draycott als productiebedrijf in onderdelen voor airco- en ventilatietoepassingen. Vanaf de opstart specialiseerde Airvent zich in de productie van plenums voor airco units. Merken zoals Daikin, Mitsubishi, Samsung, ... werken samen met Airvent.

Door de jaren heen breidden we ons gamma uit met de productie van rechthoekig kanaalwerk, standaard ronde kanalen, instortkanalen, dakkappen, roosters en producten op maat.

Airvent is voornamelijk actief binnen de Benelux, maar onze producten zijn reeds over de hele wereld te vinden. Dit werd alleen mogelijk gemaakt door trouw te blijven aan onze vier pijlers: service, kwaliteit,  prijs en snelheid.


Wij zorgen voor

  • Een persoonlijk contact tijdens de samenwerking
  • Focus op de totaal oplossing doorheen uw project
  • Opmetingen ter plaatse en duidelijke montage-instructies
  • Een gedetailleerde  uitwerking  in uw project
  • Steeds een transparante prijszetting
  • Eigen transport met uurregeling mogelijk naar de werf

Wij innoveren

Wij zijn steeds op zoek naar de laatste nieuwe technologiën op het gebied van machines. Hierdoor beschikken wij over een modern machinepark waarmee we energie en afval perfect onder controle houden. 

Door de vinger aan de pols te houden kunnen wij u voorzien van kwalitatieve producten aan een correcte prijs. Gaande van standaard stukken in grote hoeveelheden tot een enkelstuk maatwerk.

Airvent maakt zich klaar voor de 'Industrie 4.0'. De term verwijst naar de vierde industriële revolutie, waarbij industrie en nieuwe technologiën elkaar ontmoeten. Net zoals bij de vorige industriële revoluties wordt het productieproces heruitgevonden, waardoor we op een radicaal andere manier producten gaan maken en diensten verlenen.

Wilt u ons beter leren kennen, of hebt u een specifieke vraag?

We contacteren u zo snel mogelijk om samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Separate email addresses with a comma.